Alle er vi like i verden

Det er så mye hat i denne verden så jeg bli bekymret! Jeg kan ikke huske at det var sånn da jeg var ung? Men kanskje det er at sosiale medier også har åpnet opp for en annen type av kommunikasjon mellom hverandre, og gitt mobbing en ny arena å spille i. Jeg kan ikke, og vil aldri være i stand til å bedømme noen av de ekle grunnlag som hudfarge, religion, kjønn, seksualitet eller så. Vi er alle på samme jord, husk det!

Regnbuen har en fin symbolikk
Jeg har alltid likt regnbuen som et symbol og syns det er fantastisk at det er brukt innen LHBT kultur i dag. Det sier seg selv, alle farger er nødvendig! Vi er alle forskjellige, men sammen skaper vi noe vakkert, ikke sant da? Da jeg var der ute på nettet i dag satt jeg og så litt på chilli.no og fant en salongbord med regnbuens farger. Jeg kunne bare ikke motstå å kjøpe den – så nå er det betalt for og bestilt! Jeg satte et bilde her fra deres hjemmeside, så du vil se hvordan det ser ut. Er det ikke vakkert huh?

bord rainbow

Bedre søvn nå endelig
Siden jeg kjøpte ny møbler til soverommet har søvnen min vesentlig forbedret. Jeg har også lest litt mer om Feng Shui for å forstå hvordan jeg kan bruke det mer i hjemmet. Noen ting jeg har oppdaget om vegetasjon og lagring tror jeg også har gjort en stor forskjell for meg og min søvn. Den største forskjelligheten følte jeg virkelig da jeg tok inn Lavendel på soverommet. Fikk en helt annen type av dyp søvn.

Hvis du ser på lavendelens egenskaper skal det handle beroligende og jeg tror kanskje det er det jeg føler når jeg har den duften i rommet. Det er en medisinsk plante, ifølge gammel tradisjonell medisin. Mye vær den brukt i form av oljer og mye i forbindelse med bading. Men en i dag har mange poser med lavendel i sine dresser skuffer for å gi en god lukt.

Jeg tenkte kanskje prøve å lage egen lavendel olje her i fremtiden, men vi får se om det blir noe av det eller ikke. Jeg har mange prosjekter i gang samtidig, slik at alle kan ikke helt avsluttes 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *