En oppdatering

Livet i Halden går som vanlig videre, og de siste dagene har det blitt ganske så mye jobb. Gleder meg til helgen nå hvor jeg tenker meg en liten tur til Sverige. Da blir det nok litt handling som står på dagsplanen, og med nyinnkjøpt fryser med ekstra plass blir nok det litt av en handletur også tenker jeg!

Jeg er veldig glad generelt i Sverige som land. På tross av at det i utgangspunktet ikke skiller seg veldig fra Norge, så er det noe med det svenske lynne som jeg liker veldig godt. Kanskje jeg bare blir lurt av det flotte språket, og at det er derfor jeg har en oppfatning om at alle svensker stadig er blide og fornøyde. Ikke vet jeg, men at jeg liker meg i Sverige er det ingen tvil om! Lurer på om svenskene kanskje har den samme oppfatningen om oss nordmenn, eller “nordbaggar” som de på sleng kaller oss.

Jeg har dessverre ikke kommet meg så mye lengre med oppussingen av boligen enda, og det er veldig mye som skal bli gjort. Huset kjøpte jeg som et oppussingsprosjekt, men det er fortsatt veldig levelig her på tross av at jeg ikke har endret på ting noe særlig. Men både kjøkkenet, badet og stuen skal alle få seg en real oppfriskning, og jeg gleder meg både til å skikkelig komme i gang med arbeidet, så vel som når alt står ferdig. Det som er positivt med å gjøre mesteparten av oppussingen selv er at jeg kommer til å få det akkurat slik jeg ønsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *