Enda mer nytt

Tidligere skrev jeg at oppussingen av stuen endelig var ferdig, og når jeg skrev det var det oppfatningen jeg også hadde. Men et siste tilskudd har det nå blitt i form av et vakkert vintage spisebord. Jeg fikk anbefalt Trademax som nettbutikk på grunn av det store utvalget de har, og de skuffe absolutt ikke. Det eneste problemet var bare å velge mellom alle de flotte alternativene!

Oljesøl
Det var et lite uhell som sørget for at jeg måtte skaffe meg et nytt spisebord. Jeg skulle nemlig fikse litt på teleskopet mitt og hadde skrudd det fra hverandre. Det jeg ikke la merke til var imidlertid all oljen de ulike delene var smurt med. Så når jeg skrudde ting sammen igjen var det kommet flere stygge oljemerker på bordet mitt som jeg ikke klarte å få vekk. Det var jo selvsagt ganske irriterende at jeg ikke tenkte meg bedre om før jeg satt i gang, men det nye bordet mitt er jeg veldig fornøyd med, så alt i alt kan man si det var hell i uhell!

Jeg lurer også på om jeg skal kjøpe meg enda et nytt spisebord til å ha på hytten. Har tenkt på enten et Elsa Spisebord eller kanskje et Belmont matbord, men ikke kommet til noe endelig avgjørelse enda. Men med tanke på hvor lett det var å bestille på nett og få varene levert rett på døren, blir det nok ikke så lenge til før vi kan innta et måltid på et nytt bord på hytten også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *