Kommet i gang med litt ekstra trening

Det kan være jeg virkelig er blitt bitt av en “treningsbasill”, for denne uken har jeg vært i aktivitet hver dag! Blant aktivitetene har det vært både skigåing, fotball og treningssenter. Jeg har nemlig meldt meg inn i et studio og skal prøve å gå der et par ganger i uken. En av instruktørene på senteret har satt opp et program for meg som jeg skal følge, og om jeg skal tolke effektiviteten ut ifra hvor støl jeg er akkurat nå, så er det et tipp topp opplegg! På tross av at det har vært litt skigåing fra tid til annen denne vinteren så er det veldig lenge siden jeg har løftet vekter, og da sa instruktøren at jeg kom til å få ekstra gangsperr de første øktene. Men kroppen blir nok mer vant med påkjenningen etter hvert tenker jeg.

Oppdatering på oppussingen
Har også endelig kommet i gang med oppussingen av stuen. All kledningen på veggen er revet ned og nytt panel er på vei opp. Har vært en tung jobb så langt, med på samme tid er det veldig givende. Spesielt nå når veggene begynner å ta form. Det er vanlige trepanel jeg har nå, så muligheten er der for å slenge på et strøk med maling. Tenker at jeg først ser hvordan resultatet bli med trepanelet og den naturlige fargen, så om jeg ikke helt er fornøyd tar jeg kanskje å maler. Nye møbler tenker jeg å bestille etter hvert også, så når jeg er ferdig satser på at boligen kommer til å se fin og moderne ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *