Langhelg på Geilo

moonForrige helg dro jeg på tur til Geilo med astronomiklubben. Vi er vel kanskje ikke en offisiell klubb, men mer en gjeng entusiaster som samles sammen fra tid til annen. Vi har hatt en felles tur tidligere som var en stor suksess, så derfor valgte vi å arrangere en til. Det er veldig trivelig å treffe folk som har samme interesser som en selv, og når den interessen er astronomi så er det ikke så veldig ofte man treffer på folk som deler den samme iveren for feltet. Derfor blir slike treff ekstra kjekke.

Andre aktiviteter også
Men det var ikke bare prat om universet som sto på dagsorden den helgen vi var vekke. For det var nemlig fantastisk vintervær, og med utrolig bra føre og masse snø måtte vi selvsagt også ut på ski. Det er en god stund siden jeg har stått på ski nå, og enda lengre siden jeg har stått på langrenn. Men det var faktisk veldig moro, og jeg hadde glemt hvor gøy det er å få seg noen ski på beina. Etter en liten stund fant jeg også tilbake til følelsen og balansen, og på samme måte som de sier man aldri glemmer hvordan det er å sykle når det først er lært, så tror jeg nok man kan si det samme om langrenn også. Det var nemlig ikke bare jeg som hadde hatt en “skitørke” de siste årene, men de andre kom akkurat som meg veldig fort inn i det igjen. På tross av et lite fall i en veldig sleip og bratt nedoverbakke, holdt jeg meg også i stående posisjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *