Spisestuen er hjertet i hjemmet

For meg, er kjøkkenet det reneste og mest harmoniske plass i et hjem. Det har alltid vært et sted hvor folk samles for å dele tid og dele maten. Selv tilbake i dagene av Jesus, var det her med middager viktige. Det var en tid for å møtes i familien. Når jeg dekorerer kjøkkenet mitt ønsker jeg alltid å ha en innbydende følelse, for familie, venner og gjester. Fargene skal være innbydende og de bør gi en god energi i rommet. Nå skal jeg til å erstatte min spisegruppe jeg har i kjøkkenet og med min kresne holdning til møbler var det ikke så lett å finne den rette denne gangen. Forstår du min glede da jeg fant den perfekte på trademax.no?

Vintage i natur/hvit ferge og med ett navn som hetter «Jenny»
Ja, tittelen sier vel seg selv? Man kan ikke unngå å bli forelsket i noe så vakkert og gjennomtenkt som dette At ta inn natur i feminin form i det viktigste rommet i huset, sin spisestue, det føles godt, det lover jeg. Det føles nettopp som om denne møbler gruppen snakket til meg på noen dypere nivå. Jeg tror det venter en historie i stjernene for denne gruppen. Den kommer til meg for noen spesiell grunn, jeg er overbevist om det.

for en spisestue

En pen spisegruppe for min spisestue!

Stjernene om august måned
Jeg har sett over litt av stjernehimmelen nå før august måned og det skjer mye nå på himmelhvelvingen. Den 2 august flyttet mars i Skytten. Alt hva gelder ettertid i aktuelle renovering planer og dype, personlige transformasjoner – det er over. Mars vil ha friskmeldt seg fram i den 22. august. Da starter det på nytt i Skytten. Onsdag den 10 august skjer et møte mellom Merkur og Pluto. Det er positivt møte hva jeg kan se. Merkur er og reiser rundt i den prektige og pliktoppfyllende Virgos verd. Pluto holder et øye på Steinbukkens tegn. Steinbukken kan få en viktig person å lytte til seg, og også få sin godkjenning og hjelp.

Lørdagen den 13 august er en dag da gleden må stå tilbake for ansvar og disiplin. Selv om det er helg, og for noen, fortsatt helligdager. Denne lørdagen gjør vi klokt i å ta på oss alle must-haves før vi kommer for å underholde oss. Dagen etter, søndag 14. august er en dag da vi virkelig elsker stemningen. Neptun og Venus møtes i en opposisjon. Glitter og glamour er definitivt på dagsorden da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *