Stuen er ferdig

YtterdørNå er jeg nesten helt ferdig med oppussingen av stuen og resultatet har blitt veldig bra. Jeg er storfornøyd. Det har vært ganske så mange timers arbeid lagt ned, men nå når jeg ser resultatet har det virkelig vært verdt all jobben. Det tok en del lengre tid enn jeg trodde å få alt ferdig, så planleggingen min har kanskje ikke vært så god som den burde. Men det er vanskelig å ta hensyn til alle mindre detaljer og ting som dukker opp underveis. Men nå er det i hvert fall gjort og jeg kan gå videre til andre ting.

Mye av interiøret jeg kjøpte handlet jeg på nett. Det var veldig praktisk å bare kunne sitte hjemme i lenestolen og velge hva jeg ville ha av møblement i stedet for å trave rundt i forskjellige butikker. Jeg endte opp med å bestille alt fra Bygghjemme og bestilte også inn noen nye ytterdører i tillegg. Veldig praktisk at de har et så stort utvalg av forskjellige ting, slik at man kan handle alt på et sted. Godt fornøyd og alle varene var på plass i løpet av noen få dager.

Neste prosjektet
Den neste delen av oppussingen kommer til å bli kjøkkenet. Her skal jeg også rive det meste av interiøret, få lagt nytt gulv og også skifte ut kledningen på veggene. Det blir nok igjen mye arbeid, men det er god motivasjon å se på hvordan stuen er blitt. Kjøkkenet tror jeg imidlertid det kommer til å gå litt fortere med, da det er ganske mye mindre enn stuen. Skal sørge for å holde dere oppdatert på hvordan det går!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *