Treningssenter og nytt badekar

Tidligere fikk dere vite at jeg hadde meldt meg inn på et treningssenter og begynt med styrketrening der. Der har jeg nå gått ca 3 ganger i uken i noen måneder nå, og jeg må ærlig innrømme at det har gjort meg svært så godt. Trening er noe jeg alltid har gjort, men da mer i form av kondisjonstrening som skigåing og fotball. Men det å bygge litt mer styrke merker jeg har gjort godt, og gjør at kroppen fungerer bedre enn på lenge. Korsryggen som har gitt meg problemer tidligere er nesten fri for smerte nå, og siden jeg tøyer etter hver trening er også fleksibiliteten min mye bedre enn den noengang har vært.

Energisk oppussing

Med den ekstra energien som treningen nå gir meg har jeg kommer enda litt lenger med oppussingen i tillegg. Sist jeg skrev om det var det stuen jeg holdt på med. Den er jeg nå endelig ferdig med og jeg har tatt fatt på badet. En av de tingene jeg gleder meg mest til å kjøpe inn her, da jeg skal bytte ut alt, er et badekar. I den forrige leiligheten jeg bodde i hadde jeg ikke noe badekar. Det har jeg imidlertid alltid hatt hvor jeg har bodd, og det var faktisk et skikkelig savn. Spesielt nå når temperaturen daler raskt ned mot nullpunktet, er det å kunne senke seg ned i et varmt bad noe av det bedre man kan gjøre. Perfekt sted for å tenke over de store astronomiske problemene vi enda ikke har løst, og bare la tankene svirre.

Det skal bli svært så bra å få det på plass, men det er bare en ting i veien. Jeg må finne ut hvilken type badekar jeg skal kjøpe, og hvor jeg skal kjøpe det! Bygghjemme var en nettbutikk som ble anbefalt for meg, og er nok hvor jeg kommer til å ende opp med å bestille fra. Men jeg planlegger også å ta turen til noen lokale hvitevareforhandlere å se hva de kan tilby. I beste fall finner jeg noe jeg liker der, og så kan jeg sammenligne prisen på nett og se hva som lønner seg.

Det er jo overraskende dyrt å kjøpe inn et badekar, men det er helt klart en investering jeg er ikke har noen problemer med å ta. Det er verdt det, uten tvil.

Hva med dere lesere, er dere glad i et bad eller er det bare dusjen som gjelder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *