Velkommen skal du være!

Dette blir da det første innlegget som merker starten på den nye bloggen min. Her kommer jeg til å skrive litt om livet mitt i Halden, om det som opptar meg, og spesielt kommer det nok til å bli noen innlegg om astronomi. Jeg husker enda da jeg var liten og min far gav meg et stjernekart. En oversikt som skulle vise hvor de forskjellige stjerneformasjonene var. Med en gang jeg fikk hendene mine på det kartet var det gjort, og de neste årene var det nær sagt kun astronomi jeg hadde i tankene. Mens mange av vennene mine samlet på fotballkort og drev med idrett, likte jeg best å lese om verdensrommet. Men fortvil ikke om du som leser ikke helt deler den samme fascinasjonen som meg, for jeg kommer til å skrive om andre temaer også.

astro

Tur til nabolandet
Siden jeg bor i Halden er jeg ikke lengre enn en god biltur unna Sverige, så jeg tar regelmessige turer der. Det er ikke like billig å dra på “harryhandel” som det var for noen år siden, men for meg er det å dra på dagstur til Sverige mer enn bare handling. Det er nesten som en liten opplevelsesreise. Det er jo ikke alle som er like heldig som meg, som bare er en liten biltur unna et helt nytt land! Så en liten oppdatering på turene mine kommer nok til å dukke opp på bloggen. Jeg holder i tillegg på med oppussing av boligen min for tiden, så du skal ikke se bort ifra at jeg vil skrive litt om det også.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *